mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Råraka med avokado- och bönsalsa

(4 port)

 

Råraka:

2 morötter, skalade

3 potatisar, skalade

1 zucchini

0,75 tsk salt

1 krm peppar

 

Avokado- och bönsalsa:

2 avokado

1 burk kidneybönor

3 msk olivolja

1 tsk fransk senap

0,5 dl pressad citronsaft

2 krm salt

1 krm peppar

 

Riv grönsakerna på den grövsta delen på rivjärnet. Krama ur dem ordentligt. Salta och peppra. Hetta upp en stekpanna. Lägg i en klick smör och lite olja. Stek en stor råraka på person eller flera små. Dela och gröp ur avokadon och skär i mindre bitar. Häll bönorna i ett durkslag och skölj dem med vatten. Hacka dem i lite mindre bitar. Blanda olivolja med citronsaften och fransk senap i en skål. Blanda ner avokado och bönor. Smaka av med salt och peppar. Servera rårakorna med salsa och lite basilika.


« Tillbaka  
Vecka 22, 2019

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2019, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Powered by DIBS Internet Denna butik använder DIBS
Betalningen med kreditkort i denna butik är säker och certifierad.
Producerat av Good World AB