mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Rödbetsraka med grekisk sallad

 

500 g potatis

500 g rödbetor

2 vitlöksklyftor

3 ägg

1 1/4 dl maizena

salt, cayennepeppar

tomat- och lökskivor

svarta oliver

ca 200 g tärnad fetaost

 

Skala potatis, rödbetor och vitlök. Riv dem på den fina skivan eller använd matberedare. Blanda med ägg, maizena, salt och peppar. Rör om och stek i olja. Tryck ut så att de blir jämnt tjocka och stek ca 2 minuter på varje sida. Garnera med tomat, lök, oliver och fetatärningar. Servera med bröd.


« Tillbaka  
Vecka 50, 2017

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2017, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Powered by DIBS Internet Denna butik använder DIBS
Betalningen med kreditkort i denna butik är säker och certifierad.
Producerat av Good World AB