mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Wokade grönsaker med kalkon

(4 port)

 

3 medelstora morötter
1 purjolök
400 g broccoli
1 grön paprika
400 g kalkonschnitzel
2 vitlöksklyftor
2 msk färsk ingefära
olivolja
50 g cashewnötter
salt, peppar

 

Skala morötterna och skiva dem. Rensa och skiva purjolöken. Dela broccolin i buketter. Rensa och skiva paprikan. Skär kalkonen i strimlor. Pressa vitlöken och riv ingefäran. Fräs morötter, vitlök och ingefära några minuter i oljan. Tillsätt sedan i tur och ordning purjolök, broccoli och till sist paprika. Fräs tills allt är knappt mjukt. Ta upp fräset. Häll ny olja i pannan. Fräs kalkonen tills den är genomsekt. Tillsätt grönsakerna och nötterna. Låt allt bli varmt. Krydda. Servera med kokt ris och sojasås.


« Tillbaka  
Vecka 17, 2024

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2024, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe