mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Chorizogryta med aubergine och bönor

(4 port)

 

2 auberginer
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
olivolja
2 tsk chilipulver
1 burk krossade tomater, 400 g
1 msk tomatpuré
3 dl vatten
1 tärning köttbuljong
2 tsk oregano
300 g chorizo
1 burk kidneybönor, 400 g
salt

 

Skala auberginerna och skär dem i 1-2 cm bitar. Hacka lök, vitlök och paprika. Fräs aubergine, hacket och chilipulver i olivolja så det får lite färg. Skär korven i slantar. Lägg i korv, krossad tomat, tomatpuré, vatten, köttbuljongtärning och oregano. Låt koka några minuter. Skölj bönorna och blanda i, koka lite till. Smaka av med lite salt. Servera med ris eller bröd. Detta är gott!


« Tillbaka  
Vecka 34, 2019

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2019, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Powered by DIBS Internet Denna butik använder DIBS
Betalningen med kreditkort i denna butik är säker och certifierad.
Producerat av Good World AB