mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Vitkål med sambalkryddad färs

(3-4 port)

 

300 g vitkål
1 rödlök
olja till wokning/stekning
250 g fläskfärs eller quorn
1-2 tsk sambal oelek
1 msk soja

 

Strimla vitkålen så tunt som möjligt. Skala och klyfta löken. Woka/stek vitkål och rödlök under omrörning tills det mjuknat. Ta upp. Fräs färsen under omrörning. Tillsätt sambal och soja. Fräs en kort stund till. Rör ner kål och lök. Vänd runt. Ris passar till. 


« Tillbaka  
Vecka 16, 2024

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 989, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe