mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Makaroner med mangold

 

0,5 mangoldstånd
300 g makaroner
50 g rivet bröd
1,25 dl olivolja
3 vitlöksklyftor
söt chilipeppar
6 st sardellfiléer
3 dl kaffegrädde
1 tsk örtsalt

 

Skär mangoldstjälkarna i bitar. Koka makaronerna, ta upp, låt rinna av och lägg i en vid skål. Förväll mangolden i samma vatten tills den har mjuknat. Stek brödsmulorna i 3 msk olja tills de blivit gyllenbruna. Häll i resten av oljan. Hacka vitlöken fint och fräs den lätt tillsammans med chilin och sardellerna. Tillsätt den avrunna mangolden och låt att fräsa en stund. Lägg allt över makaronerna i skålen. Häll över varm kaffegrädde blandad med örtsalt. Strö över det stekta brödet.


« Tillbaka  
Vecka 46, 2018

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 9030, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Powered by DIBS Internet Denna butik använder DIBS
Betalningen med kreditkort i denna butik är säker och certifierad.
Producerat av Good World AB