mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Avokadosallad med ruccola och valnötter

(4 port)

 

1 kruka ruccola
2 avokado
50-75 g parmesan
10 valnötskärnor
några basilikablad
Dressing:
2 msk pressad citron
3 msk olivolja
0,5 krm svartpeppar

 

Vispa samman ingredienserna till dressingen. Lägg ruccolabladen på ett stort fat. Halvera och kärna ur avokadon. Halvera och lägg den på salladen. Hyvla över parmesanosten, skär valnötskärnorna i små bitar och strö över dem. Droppa över dressingen och garnera med basilika.


« Tillbaka  
Vecka 16, 2024

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 6276, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe