mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Sallad med risnudlar och räkor

(4 port)

 

500 g räkor med skal
3 msk kycklingbuljong
1 tsk pressad citronsaft
1 tsk fisksås, t ex nam pla eller salt
2 msk hackad färsk koriander
100 g risnudlar
1 gul lök + 1 röd lök
salladskål

 

Skala räkorna. Blanda den kalla buljongen med citronsaft, fisksås och koriander. Lägg i räkorna. Lägg nudlarna i blöt i hett vatten i 10 minuter. Skala och skiva lökarna. Häll nudlarna i ett durkslag och låt dem rinna av. Lägg en bädd av salladskål på ett fat. Ta upp nudlarna och blanda försiktigt med löken och räkorna. Lägg på salladsbädden. Tips: räkorna kan bytas ut mot stekt kyckling eller marinerad tofu.


« Tillbaka  
Vecka 34, 2019

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2019, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Powered by DIBS Internet Denna butik använder DIBS
Betalningen med kreditkort i denna butik är säker och certifierad.
Producerat av Good World AB