mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Skinka med broccoli och pinjenötter

(4 port)

 

600 g broccoli

80 g smör

80 g pinjekärnor eller flagad mandel

80 g kokt skinka

salt, peppar

gräslök

 

Strimla skinkan och rosta den lägg i smör tillsammans med pinjekärnorna, gräslöken och vitpepparn. Koka broccolin i saltat vatten och låt den svalna. Strö över den rostade skinkan och pinjenötterna och servera.


« Tillbaka  
Vecka 16, 2024

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 9691, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe