mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Kryddpepparfärsbiffar med rödkålssalsa

(1 port)

 

90 g mager nötfärs
1 tsk potatismjöl
1 msk vatten
salt och kryddpeppar

1 rödlök
1 klyfta rödkål, ca 100 g
1 tsk olja
1 dl hönsbuljong
1 krm sambal oelek
0,5 tsk pressad citron
0,5 tsk honung
1 krm kanel

 

Skala och skiva löken tunt. Strimla kålen och skär i bitar. Fräs lök och kål i olja på svag värme ca 5 minuter. Tillsätt buljong, sambal oelek, citronsaft, honung, kanel och salt. Låt koka ca 10 minuter. Blanda ihop färsen med potatismjöl, vatten, salt och kryddpeppar. Forma till 2 ovala bullar. Stek på svag värme några minuter. Servera med salsa och kokt potatis.


« Tillbaka  
Vecka 17, 2024

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2024, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe