4 msk färska örter, t ex basilika, timjan eller oregano 100 g fetaost 1 dl kesella gourmet 4 kycklingbröst, 600 g olivolja salt, peppar 2 st zucchini 1 purjolök 1 dl hackad rödlök 1 dl hackade tomater färsk oregano
Sätt ugnen på 200°. Mixa samman örter, fetaost och kesella. Banka ut kycklingbrösten så att de blir lite plattare. Fördela oströran på dem, rulla ihop och fäst med tandpetare. Bryn ruladerna några minuter i lite olja. Lägg dem på ugnssäkert fat och baka dem i ugnen i ca 15 minuter till de är genomstekta. Krydda. Finhacka rödlöken och tomaten. Hyvla zucchinin på längden. Rensa och skär purjon i långa band. Ångkoka grönsaksbanden några minuter eller doppa dem hastigt i kokande vatten. Lägg rulladerna på en bädd av grönsaksband. Strö över rödlök och tomater. Garnera med oregano.