mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Zucchinipasta med kyckling

(4 port)

 

4 msk färska örter, t ex basilika, timjan eller oregano
100 g fetaost
1 dl kesella gourmet
4 kycklingbröst, 600 g
olivolja
salt, peppar
2 st zucchini
1 purjolök
1 dl hackad rödlök
1 dl hackade tomater
färsk oregano

 

Sätt ugnen på 200°. Mixa samman örter, fetaost och kesella. Banka ut kycklingbrösten så att de blir lite plattare. Fördela oströran på dem, rulla ihop och fäst med tandpetare. Bryn ruladerna några minuter i lite olja. Lägg dem på ugnssäkert fat och baka dem i ugnen i ca 15 minuter till de är genomstekta. Krydda. Finhacka rödlöken och tomaten. Hyvla zucchinin på längden. Rensa och skär purjon i långa band. Ångkoka grönsaksbanden några minuter eller doppa dem hastigt i kokande vatten. Lägg rulladerna på en bädd av grönsaksband. Strö över rödlök och tomater. Garnera med oregano.


« Tillbaka  
Vecka 13, 2024

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2024, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe