mossagården

Din ekologiska butik på nätet!


Ekobutiken


Om Mossagården


Om näthandeln


Natur, ekologi och kretslopp


Våra odlare


Recept


Biffar och pajer


Efterrätter


Fisk, kyckling & kött


Grytor & gratänger


Grönsaker & rotfrukter


Pasta, potatis & ris


Sallader


Små & förrätter


Soppor


Såser & tillbehör


Filmer


Recept

Potatis- och champinjonssallad

(4 port)

 

500 g kokt färskpotatis
500 g champinjoner
1 kruka ruccolasallad
1 knippa gräslök
2 dl crème fraiche
3 dl gräddfil
2 msk hackad basilika
2 msk hackad timjan
1 tsk dijonsenap
örtsalt, peppar

 

Skiva potatisen och champinjonerna. Blanda med ruccolasallad och finskuren gräslök. Rör ihop dressingen. Vänd ner den i salladen. Strö över gräslöken.


« Tillbaka  
Vecka 16, 2024

logga in?

användarnamn

lösenord


ny användare?
registrera dig här

glömt lösenord?
hämta det här


© Mossagården 2133, Sverige. Alla priser är inklusive moms i svenska kronor (SEK) om inget annat uppges.
Betallösning tillhandahållen av Stripe Powered by Stripe